Marktwaardeclusters? Maak ze gratis op Corporatieplein 2015

Zoals ieder jaar is het Corporatieplein in de Expohallen te Houten hét evenement waar de seillustration housesctor zich kan laten informeren over de laatste ontwikkelingen op gebied van be
drijfsvoering en informatisering. Ook SKARP is van de partij. Wij staan in stand 7, net naast de koffie. Kom donderdag 24 september langs – wij vertellen u graag wat we aan het doen zijn en laten u ook graag een en ander zien.

Wij  bieden u de mogelijkheid om geheel kosteloos de complexindeling, nodig voor de berekening van de ‘marktwaarde in verhuurde staat‘ te laten genereren.  Bij de waardering op marktwaarde is een specifieke complexindeling van toepassing: de marktwaardeclusters.

Op een eenvoudige wijze kunt u via SKARP een voorstel voor de waarderingscomplexen ontvangen. U vult een bestand dat wij voor u hebben klaargezet en wij leveren deze terug met de waarderingscomplexen!

Wij leggen u graag uit hoe wij dit via het centrale SKARP portaal met u regelen. Vrijblijvend en kosteloos!