Bestuurlijk convenant informatievoorziening. En nu?

De belangrijkste partijen in de sector hebben een bestuurlijk convenant informatievoorziening ondertekend met als doel de administratieve lasten voor de corporaties te verlichten. Dat is goed nieuws!

Dat bestuurlijk convenant betekent niet dat corporaties nu achterover kunnen leunen en zien hoe de administratieve lasten vanzelf omlaag gaan. 10% besparen per jaar de komende vijf jaar is ambitieus en het vereist actie.

Niet alleen van Aedes of het Ketenteam, maar (vooral) van u! De sleutel tot de besparing ligt namelijk achter de voordeur van uw corporatie!

SKARP laat zien hoe uw organisatie zich optimaal kan voorbereiden op de belofte van het convenant. Maak gebruik van standaarden en verbeter uw administratie en datakwaliteit.

De eerste actie op weg naar verbetering en besparing?
Schrijf u hier in voor een enthousiaste presentatie waarin SKARP laat zien hoe zij collega corporaties in de praktijk reeds voorbereiden op de uitwerking van het convenant door de introductie van standaarden zoals het Referentie GrootboekSchema (RGS), VERA, Sector Indicator-definities en SBR.

 

SKARP. Sturen en verantwoorden op basis van sectorstandaarden. Waarom wachten? Gewoon doen!