[vc_row][vc_column][vc_column_text]SKARP levert standaard- en corporatiespecifieke managementinformatie in de vorm van o.a. rapportages en dashboards met analysemogelijkheden in historisch perspectief. Ook leveren we ‘berekende’ indicatoren in kant-en-klare bestanden zodat u deze kunt laden in uw eigen omgeving.

Door aan te sluiten op het Sector Intelligence Platform worden gegevens uit uw bronsystemen en/of OpenData opgehaald en door SKARP verwerkt, met volledig behoud van historie. Op basis van de centraal beheerde sectordefinities, bijvoorbeeld van de Aw, kan daarna uw stuurinformatie worden gegenereerd in de vorm van rapportages en dashboards.

U kunt nu eindelijk sturen op dezelfde informatie waarop u extern wordt beoordeeld!

U blijft eigenaar van uw gegevens, SKARP zorgt dat de sectordefinities altijd up-to-date zijn.

De gehanteerde methodiek van sectordefinities vastleggen is ook prima toe te passen op uw eigen, corporatie-specifieke indicatoren. Met een dergelijke mix van intern- en externe indicatoren en de scherpe prijs komt betrouwbare managementinformatie binnen bereik van iedere corporatie , klein tot groot.

Natuurlijk leveren wij ook dashboards waarmee u direct de voor uw organisatie belangrijke indicatoren ziet, met de mogelijkheid tot ‘ downdrillen’ tot het laagste niveau! Ook geografische presentaties zijn mogelijk, zeker als wij uw gegevens in verband brengen met CBS en BAG!

Standaard leveren wij SAS Visual Analytics mee vanuit ons platform. SAS is wereldleider op het gebied van analytics en de software stelt u eenvoudig in staat inzicht te krijgen in uw data.

Op basis van de sectordefinities kunt u direct aan de gang met de voor uw organisatie cruciale indicatoren!

 

Voorbeeld van een dashboard met een paar indicatoren, trends en doorklikmogelijkheid naar de definities en detailgegevens

Voorbeeld van een dashboard met een paar indicatoren, trends en doorklikmogelijkheid naar de definities en detailgegevens.

 

Combineren van BAG, CBS met uw eigen gegevens. SKARP regelt het voor u.

Combineren van Geografische, BAG en/of CBS informatie met uw eigen gegevens. SKARP regelt het voor u.

Neem gerust contact met ons op als u wilt kennismaken met ons of onze oplossingen!