SKARP levert standaard- en corporatiespecifieke managementinformatie in de vorm van o.a. rapportages en dashboards met analysemogelijkheden in historisch perspectief.

Door aan te sluiten op het Sector Intelligence Platform worden gegevens uit uw bronsystemen en/of OpenData opgehaald en door SKARP verwerkt, met volledig behoud van historie. Op basis van de centraal beheerde sectordefinities, bijvoorbeeld van SBR-wonen, kan daarna uw stuurinformatie worden gegenereerd in de vorm van rapportages en dashboards.

U blijft eigenaar van uw gegevensen wij zorgen dat de gehanteerde definities altijd up-to-date zijn.

De gehanteerde methodiek van sectordefinities vastleggen is ook prima toe te passen op uw eigen, corporatie-specifieke indicatoren. Met een dergelijke mix van intern- en externe indicatoren en de scherpe prijs komt betrouwbare managementinformatie binnen bereik van iedere corporatie, klein tot groot.

Natuurlijk leveren wij ook kant-en-klare dashboards waarmee u direct de voor uw organisatie belangrijke indicatoren ziet, met de mogelijkheid tot ‘downdrillen’ tot het laagste niveau! Ook geografische presentaties zijn mogelijk, zeker als wij uw gegevens in verband brengen met CBS en BAG!

Op basis van de honderden standaard bouwblokken kunt u direct aan de gang met de voor uw organisatie cruciale informatie!