Microsoft partners presenteren: Het digitale optimalisatie evenement voor woningcorporaties

Datum:  27 November, 09:00-16:30
Locatie:  B3. Building, Johan Huizingalaan 400, 1066 JS  Amsterdam

Digitalisering van processen maakt steeds meer mogelijk. Een betere relatie met uw huurders onderhouden, uw processen optimaliseren en uw medewerkers in staat stellen om te werken vanaf elke locatie, op elk moment, met wie dan ook. Ook de digitalisering van de informatievoorziening binnen de woningcorporatie sector is een onderwerp op strategisch niveau en door het Bestuurlijk Convenant actueler dan ooit!

Sinds enige tijd is SKARP Microsoft Partner en Microsoft organiseert dit event nu speciaal voor woningcorporaties. Daar mag SKARP niet ontbreken! SKARP werkt al jaren aan het terugdringen van kosten die corporaties maken bij het produceren van stuur- en verantwoordingsinformatie. Door de inzet van open sectorstandaarden als VERA en het Referentie GrootboekSchema én het Analytics-as-a-Service platform met honderden definities van sector-indicatoren van o.a. SBR-wonen (dVi, dPi) helpt SKARP corporaties snel en efficiënt met het aanleveren van verantwoordingsinformatie in SBR-formaat en het beschikbaar stellen van analyseomgevingen en (management) dashboards met Microsoft’s Power BI op een gegenereerd datawarehouse.

Naast SKARP nemen de volgende Microsoft partners u graag mee in hun visie en oplossingen voor de woningcorporatie markt:

  • ETTU zal hun expertise op het gebied van samenwerking presenteren en toelichten wat de meerwaarde is van een goede digitale werkomgeving door gebruik te maken van haar Debble producten in Office 365.
  • SPS zal in hun eerste sessie met CompLions laten zien hoe je grip krijgt op het implementeren van regelgeving, normeringen en compliance tegen lage kosten.
  • Na de pauze zal SPS, samen met Mavim, dieper ingaan op het versnellen van veranderingen door inzicht in de samenhang tussen bedrijfsprocessen, applicaties en IT.
  • Axians zal afsluiten met hun visie op hoe data organisaties helpt te optimaliseren, nieuwe services aan te boren of zelfs de juiste huurders te vinden.
  • ViaData Automatisering zal met haar fieldservice expertise voor dagelijks onderhoud laten zien hoe de nieuwe Connect-It 365 planningsoplossing op basis van dynamics waarde toevoegt op het gebied van huurderstevredenheid en rendement van de organisatie.

Agenda

9:00   Binnenloop met koffie
10:00 Evenement kick-off – Microsoft
10:15  Stuur- en verantwoordingsinformatie middels Power BI – SKARP
11:00  Intranet & samenwerking – ETTU
11:45  Grip op Compliance – SPS met CompLions
12:30  Lunch
13:30  Versnellen van veranderingen – SPS met Mavim
14:15  ViaData – Meer dan efficiënt plannen
15:00  Pauze
15:30  Transformeer je business middels data – Axians
16:30  Afsluitende borrel