Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Met ruim 40.000 eenheden is het essentieel dat de inrichting van de geautomatiseerde systemen op orde is en de kwaliteit van de basisgegevens op zodanig niveau dat het genereren van stuur- en verantwoordings informatie mogelijk wordt. Met beter en sneller inzicht in de performance van de organisatie tot gevolg en vooral; meer tijd om je te richten op je klanten en kerntaken!

In dat kader is de corporatie samen met SKARP een traject gestart om te onderzoeken of het door SKARP aangeboden cloud- platform voor Staedion een goede oplossing is. Tijdens dit onderzoek wordt een deel van de gegevens van de verplichte verantwoording dVi geautomatiseerd opgeleverd. De gegevens worden door een VERA ‘stekker’ uit de basisadministratie gehaald. Een aantal indicatoren van de dVi worden op basis van de nieuwste definities van ILT/Aw berekend en samen met de onderliggende VERA gegevens opgeslagen in SKARP’s datawarehouse. Hier is de informatie eenvoudig te analyseren door de inzet van geavanceerde BI dashboards. Staedion krijgt hiermee snel inzicht in de kwaliteit van haar basisadministratie én in de uitkomsten van indicatoren van de dVi.

Wij zijn blij in de praktijk kunnen laten zien wat ons platform ook voor Staedion kan betekenen en gaan vol vertrouwen aan de slag.

Voor meer informatie: mail richardvanderzee@skarp.nl of bel 088 888 5555