Wij zijn op zoek naar consultants!

Snap jij wat goede stuurinformatie kan doen voor een corporatie? Hebben de bedrijfsprocessen binnen woningcorporaties voor jou geen geheimen? Ben jij, net als wij, overtuigd dat het veel beter kan en moet binnen deze leuke sector als het gaat om management- en stuurinformatie? Durf je te werken voor een nieuw bedrijf die corporaties hier bij gaat helpen?

Dan zoeken wij jou!

Het is beslist een pré als je een financiële achtergrond hebt. Een afgeronde opleiding op Wetenschappelijk / HBO+ niveau is vereist. Net als een rijbewijs.  Je hoeft  geen IT-er te zijn, maar er wel veel affiniteit mee hebben. Je hebt zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Consultant zijn betekent nou eenmaal vaak lange dagen maken. Dat vind je niet erg, want je krijgt er veel voor terug! Wat we zoeken is mensen met de drive om dingen te veranderen en beter te maken! Mensen-mensen die niet op een cursus klantgericht werken hoeven, omdat ze dat van nature al zijn. Zelfstandig kunnen werken. Communicatief vaardig. Beetje eigenwijs. Met humor. Professioneel. Handen uit de mouwen. Niet lullen maar poetsen. Het verschil willen maken.

Als je dat allemaal hebt dan ben je eigenlijk al SKARP, alleen werk je er nog niet.. Neem daarom snel contact met ons op of stuur je CV naar ikbenskarp@skarp.nl. Wij gaan discreet met je reactie om want je bent in je huidige werkkring natuurlijk ook onmisbaar.

We bieden je de uitdaging, het werk en de beloning die bij jou past.

p.s. Wij willen graag rechtstreeks in contact komen met mensen.  Reacties van commerciële partijen worden niet op prijs gesteld.

#ikbenskarp
“It doesn’t make sense to hire smart people and then tell them what to to. We hire smart people so they can tell us what to do.”Steve Jobs