Natuurlijk bezoekt u de SKARP stand op het corporatieplein op 21 september! We laten u graag onze producten en ideeën zien op het gebied van stuur- en verantwoordingsinformatie, datakwaliteit en SBR.

Maar er is nóg een belangrijke en leuke reden om onze stand te bezoeken. Samen met SAS organiseren we namelijk een fantastische prijsvraag:

Raad het aantal M&M’s in de pot en maak kans op één van de drie tickets (met partner) voor de spaceXperience op 11 november in de Ziggo Dome, inclusief diner en parkeerticket.

Ter gelegenheid van ’60 Jaar Ruimtevaart’ neemt astronaut André Kuipers u bij SpaceXperience – LIVE mee op een reis door de ruimte! SpaceXperience – LIVE is een spektakel zoals niet eerder in deze vorm in de wereld vertoond. Met behulp van de allernieuwste special effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende ‘in the round’ show met André Kuipers in het middelpunt. Met een gastoptreden van niemand minder dan Trijntje Oosterhuis.

Een coole show waar u ook nog iets van opsteekt. Ziggo Dome transformeert op 11 november voor één keer in een universum vol sterren, planeten en vliegende objecten. Dit is een uitnodiging aan alle astronauten van ruimteschip aarde.

Bezoek ons op corporatieplein op stand 44 en maak kans op een van die tickets! Om 15:00 uur maken we de winnaars bekend.